flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території корона вірусу COVID-19» з 12 березня 2020 до 3 квітня 2020 року в Україні вводиться карантин через спалах у світі короновірусу

16 березня 2020, 10:49

ШАНОВНІ ВІДВІДУВАЧІ СУДУ!


      Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території корона вірусу COVID-19» з 12 березня 2020 до 3 квітня 2020 року в Україні вводиться карантин через спалах у світі короновірусу.


      Згідно заяви Ради суддів України наголошено, що громадяни, які є учасниками судових процесів, можуть утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін. Також Рала суддів України просить громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.


      З урахуванням вказаного, в Миронівському районному суді Київської області до відвідувачів суду буде застосовано профілактичний захід, який полягає у вимірюванні температури тіла відвідувачів нашої установи за допомогою безконтактного інфрачервоного термометра.
Просимо віднестись до вказаної міри з розумінням.


      Крім того, просимо осіб, які мають намір здати до канцелярії суду листи, клопотання, справи, користуватись послугами відділень Укрпошта, Нова Пошта та таке інше. Для отримання рішень, вироків, постанов з архіву суду, прохаємо скористатись послугами як вищевказаних поштових відділень так і засобами електронного зв’язку inbox@mr.ko.court.gov.ua для направлення відповідного запиту.
Контактний телефон суду: (04574)5-55-68.


      Наголошуємо на тому, що такі міри є тимчасовими та спрямованими на убезпечення населення від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції.


Бережемо себе та своїх близьких!