flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про відповідальну особу, яка має надавати маломобільним групам населення кваліфіковану допомогу під час їх перебування в суді

11 травня 2018, 16:13

Відповідно до частини третьої статті 7 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", доступність правосуддя для кожної особи забезпечується відповідно до Конституції України та в порядку, встановленому законами України. Це, зокрема, стосується й безперешкодного доступу до приміщень судів маломобільних груп населення.

Так, вхід до приміщень Миронівського районного суду Київської області обладнаний пандусами. Зал судових засідань знаходиться на першому поверсі.

Прийом громадян канцелярією суду забезпечується на першому поверсі. Також на першому  поверсі на інформаційних стендах розміщені зразки процесуальних документів та інша корисна інформація.

Крім цього, нагадуємо Вам, що сторони та їх представники можуть обмінюватися між собою та судом документами в електронній формі, що значно зекономить Ваш час та кошти.

Офіційна електронна адреса Миронівського районного суду Київської області: inbox@mr.ko.court.gov.ua

Також в суді встановлено необхідне обладнання для проведення судових засідань в режимі відеоконференції.

Наказом керівника апарату суду визначено особу, відповідальну за доступ до правосуддя маломобільних груп населення під час звернення до суду.

Такою особою визначено судового розпорядника ДЕРКАЧА Олександра Вікторовича (робочий телефон (04574) 5-56-68).

   У разі виникнення у Вас будь-яких питань стосовно переміщення по будівлі суду, щодо порядку звернення до суду, стану розгляду справи у суді, порядку видачі копій судових документів, порядку ознайомлення з матеріалами справи тощо; а також, за необхідності,  забезпечення супроводу, Ви завжди можете звернутися  до відповідального працівника апарату суду.